Liceul din Vadu Crişului la ceas aniversar

420

Ziua Colegiului Tehnic Nr. 1 Vadu Crişului are loc pe 15 aprilie 2019. Şcoala a fost înfiinţată în 1953.

 

Luni, la Colegiul Tehnic nr. 1 Vadu Crişului vor avea loc o serie de activităţi cultural-educative, dedicate Zilei Şcolii. La eveniment, pe lângă conducerea şcolii, cadrele didactice şi elevii unităţii de învăţământ, vor fi prezenţi reprezentanţii Primăriei, ai Consiliului Local din Vadu Crişului.

Pe terenul de sport al Colegiului cei prezenţi vor fi salutaţi de directorul şcolii urmand apoi o prezentare a Jandarmeriei Bihor, în program fiind demonstraţii cu câini, exerciţiu de prindere a infractorilor, în exerciţii urmand fiind angrenaţi şi elevii prezenţi.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.