La Vadu Crisului va avea loc Sedinta ordinara a Biroului Asociatiei Judetene de Rugby Bihor

172

Joi 13 septembrie 2018, începand cu ora 17:00, are loc Sedinta ordinara a Biroului Asociatiei Judetene de Rugby Bihor, în localitatea Vadu Crisului.

Vor fi prezenți din partea Federatiei Romane de Rugby, dl director regional Gheorghe Sabau, din partea ISJ-Bihor, dl inspector scolar si vicepresedinte al asociatiei Hotupan Calin, profesorii de Educatie Fizica din judet, alaturi de alti membrii fondatori si iubitorii acestui sport.

Subiectul cel mai important de dezbatut va fi promovarea Jocului de RUGBY in Jud. Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.