La sfârșitul săptămânii, s-a desfășurat prima ediție a ,,Crosului de Vară” la Vadu Crișului

195
prima ediție a ,,Crosului de Vară” de la Vadu Crișului
 

La sfârșitul săptămânii, s-a desfășurat prima ediție a ,,Crosului de Vară”  la Vadu Crișului. Competiția a fost organizată de Asociația Simona Kadas în colaborare cu primăria din localitate și cofinanțață de Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte.

În cadrul concursului au participat copii din localitate, din împrejurimi și din localitățile înfrățite cu localitatea Vadu Crișului. Competiția s-a desfășurat pe străzile din jurul stadionului la.

Câștigătorii la fiecare categorie, au fost următorii: 6 -8 ani F. Capota Ioana, B. Capota Ianis, 9 – 10 ani F. Lazăr Adelina, B. Cioara Raul, 11 – 12 ani F. Avram Vanesa, B. Rad Antonio, 13 – 14 ani F. Gavris Naomi, B. Negruțiu Vlad, 15 – 16 ani F. Bodea Manuela, B. Hepes Sergiu, 17 – 19 ani F. Pisoc Anca Alina, B. Lincar Razvan.

,,Concursul s-a desfășurat după regulamentele federației de specialitate. A fost un veritabil succes, copii mulțumiți de răsplata efortului depus. Am dori ca acest concurs de alergare să fie repetat anul viitor cu o participare mult mai numeroasă. Multumim tuturor participantilor!”, a precizat , Kadas Karoly Gyula, coordonatorul proiectului.

Câștigătorii au fost recompensați cu medalii, cupe, diplome, cadouri și premii în bani.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.