Festivalului Star Vivere Music Revolution si-a desemnat castigatorii

267
Festivalului Star Vivere Music Revolution
 

În perioada 16-17 noiembrie Oradea a găzduit cea de-a VI-a ediție a Festivalului Star Vivere Music Revolution, concursul în cadrul căruia cele mai bune voci de copii din România au concurat pentru câștigarea Grand Prix-ului festivalului, în valoare de 1.000 de euro.

Cei 86 de concurenți selectați din toată țara au concurat în cadrul celor opt categorii, după cum urmează: 4-7 ani, 8-10 ani A , 8-10 ani B , 11-13 ani A, 11-13 ani B, 14-16 ani , 17+ și grupuri.

Din cauza lucrărilor de modernizare ale scenei Teatrului Regina Maria, festivalul s-a desfășurat în acest an, pe scena sălii Ambasador. Concursul a avut  loc sambata, 16 noiembrie, începând cu ora 14.00, și s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore, iar duminică, 17 noiembrie, de la ora 14.00, a fost programată Gala, în cadrul căreia a  avut loc premierea câștigătorilor și recitalurile artiștilor invitați.Juriul Star Vivere Music Revolution a fost format din personalități artistice incontestabile, artiști aflați în topul celebrităților. Începând cu  Mihaela Tatu, Mihai Alexandru, Dan Manoliu – TVR, Cezar Ouatu, Alin Pascal și Crina Mardare, în exclusivitate într-un juriu la un festival, anul acesta, special guest star a fost nimeni alta decât Monica Anghel.

Rezultatele tinerilor pregatiti de catre prof.Denisa Hoble au obtinut urmatoarele rezultate:

–          BICA OLIVIA SONIA – LOCUL II GRUPA 4-7 ANI

–          SIMUȚ DARIA MARIA – DIPLOMA DE PARTICIPARE

–          RETI GIULIA MARIA – DIPLOMA DE PARTICIPARE

–          MAIER KARINA ANA MARIA – PREMIU SPECIAL PE GRUPA  8-10 ANI

–          VINCZE JASMIN DEBORAH – DIPLOMA DE PARTICIPARE

–          MIERE PATRICIA MAIA – DIPLOMA DE PARTICIPARE

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.