Duminică, biserica creștină Baptistă din Vadu Crișului organizează „Festivalul fanfarelor”

734
Festivalul fanfarelor

Ca în fiecare an, în ultima duminică din luna august, Biserica creștină Baptistă din Vadu Crișului organizează „Festivalul fanfarelor”.

 

Astfel, duminica, 25 august 2019, orele 9, Biserica Creștină Baptistă din Vadu Crișului organizează „Festivalul fanfarelor”.

La editia a XXIII. vor participa pe langa gazde inca trei fanfare din judetele Arad, Salaj si Satu Mare.

Această manifestare se constituie într-o tradiție care reunește în fiecare an fanfare ale bisericilor baptiste din județ sau din județe învecinate. Scopul festivalului nu este concurențial, ci doar de al lăuda pe Dumnezeu, prin cântec de fanfară, așa cum se precizează în Cartea Psalmilor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.