“Doamne ce frumoși sunteți!” Festivitatea de închidere a anului școlar la Colegiul Tehnic Nr. 1 Vadu Crișului (foto)

2841
Festivitatea de închidere a anului școlar la Colegiul Tehnic Nr. 1 Vadu Crișului

Vineri, 4 iunie 2021 a sunat clopotelul pentru ultima data in acest an la Colegiul Tehnic nr.1 Vadu Crisului pentru cele doua clase de a doisprezecea. 

Ca la fiecare sfarsit de an scolar, cadrele didactice au tras linie pentru a vedea rezultatele acestei perioade, iar cei mai buni elevi si-au primit ,,recompensele,, in cadrul festivitatii de premiere. Alaturi de cadrele didactice, parinti si copii la eveniment fost prezent si conducerea primariei, primar Cosma Dorel si viceprimarul Ioan Hasas. 

Ma bucur ca in aceasta zi frumoasa de iunie putem fi impreuna la acest moment important din viata voastra, momentul absolvirii liceului, chiar daca in conditii mai restrictive, a spus in deschiderea evenimentului Malai Olimpiu Florin directorului Colegiului, apoi a continuat astfel: se incheie o etapa a vietii voastre, doar pentru a se deschide una noua, cu multe posibilitati, etapa maturitatii voastre. Primarul Cosma a felicitat absolventii si le-a urat succes in viata. 

Profesoara Craciun Tunde, diriginta clasei de filologie a spus printre altele: dealungul celor patru ani: v-am invatat, v-am indrumat,v-am sfatuit, v-am corectat, v-am certat si v-am amenintat (uneori), v-am inteles si nu v-am inteles, m-am suparat pe voi si m-am bucurat impreuna cu voi, dar inainte de toate am crezut in voi! Toate acestea le-am facut cu cea mai sincera daruire si implicare. Sa dea Dumnezeu sa fiti mereu oameni frumosi, nu neaparat oameni de succes, dar oameni de caracter si de valoare! le-a urat absolventilor doamna Craciun.

Domnul profesor Reti Lucian, dirigintele clasei a XII-a economic in discursul sau a evidentiat faptul ca: a fost o onoare si o placere ca sa va fiu diriginte timp de patru ani, patru ani frumosi, cu elevi frumosi. Va incurajez sa sperati, sa aveti planuri marete si sa va urmati inima si intuitia, precum spune si marele poet Mihai Eminescu”Lumea-i visul sufletului nostru” 

In cadrul evenimentului au fost premiati cei mai buni elevi (patru absolventi au avut nota 10) si au luat cuvantul reprezentantii anilor terminali precum si reprezentantul clasei a XI.  

Festivitatea de închidere a anului școlar la Colegiul Tehnic Nr. 1 Vadu Crișului
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.