Cosma Dorel a obținut detasat un nou mandat la Vadu Crișului

1422
Cosma Dorel
Cosma Dorel
 

Primarul comunei Vadu Crisului, Cosma Dorel Florian, a obținut un nou mandat cu 1118 voturi, la mare distanță de candidatul Aliantei USR PLUS, Bica Ioan, care a întrunit 468 de voturi si Nojea Alin – Alexandru (PSD) 196 de voturi. 

 


Din totalul de 3191 de persoane cu drept de vot la cele cinci sectii din comuna de pe valea Crisului Repede (2 sectii de vot in localitatea Vadu Crisului, cate o sectie la Birtin, Tomnatic si Topa de Cris) s-au prezentat la urne 1884 de votanti.

Dupa centralizarea rezultatelor si impartirea mandatelor in Consiliul Local Vadu Crisului PNL va avea 6, UDMR 2, USR PLUS 2, PSD 2 si ALTERNATIVA DREAPTĂ 1 reprezentant. 

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.