Copil de 14 ani, prins conducând un autoturism prin Vadu Crişului. Minorul s-a ales cu dosar penal

2017
politia-rutiera-6
Foto caracter ilustrativ

Un adolescent în vârstă de 14 ani este cercetat de poliţişti pentru conducere fără permis, după ce a fost prins la volan, în localitatea Vadu Crişului.


M
iercuri, 19 februarie, la ora 11.05, în localitatea bihoreană Vadu Crişului a fost depistat în trafic un minor de 14 ani, din Vadu Crişului, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii din Vadu Crișului au constatat că autoturismul avea inspecţia tehnică periodică expirată.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.