Copiii din Oradea au adus colinde româneşti şi cântece tradiţionale de Crăciun la Vadu Crisului

620

Luni la pranz o grupa de copii de la Palatul Copiilor din Oradea insostiti de parinti inimosi-intre care si unii plecati din Vadu Crisului au prezentat un program deosebit de colinde in sala de sedinte al Consiliului Local din Vadu Crisului.

Dupa program, Dorel Cosma, primarul comunei Vadu Crisului a evidentiat si a felicitat faptul ca membrii grupului erau imbracati in haine populare originale, a multumit tinerilor, parintilor si coordonarorului grupului, doamnei Ana Maria Gal pentru spectacol oferit si pentru faptul ca au ales ca si locatie comuna de pe Valea Crisului Repede. Din partea Primariei si al Consiliului Local cei 20 de tineri au fost rasplatiti cu cate un pachet de dulciuri.

Conducerea Primariei din Vadu Crisului doreste sa multumeasca copiilor si celor implicati in organizarea evenimentului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.