Consiliul Local și Primarul Comunei Vadu Crișului au depus jurământul (video)

1068
Primarul din Vadu Crișului, Cosma Dorel Florin
Foto ©️ AlesdOnline

Primarul din Vadu Crișului, Cosma Dorel Florin, a depus, astăzi, jurământul pentru al șaptelea mandat de primar al acestei comune. Depunerea jurământului s-a făcut în cadrul ședinței festive de constituire a noului Consiliu Local al comunei Vadu Crișului, în care consilierii locali aleși au depus jurământul.

La ceremonia de constituire a noului Consiliu a fost prezent subprefectul judeţului, dl. Horea Carțis, care i-a felicitat pe toţi cei aleşi pentru câştigarea mandatelor.

Primul care a luat cuvântul a fost dl. Petroi Viorel, decanul de vârstă al noului Consiliu Local, care la rândul lui a dorit mult succes noilor consilieri locali.

În cadrul şedinţei au fost validaţi 12 consilieri din cei 13, urmând ca celălalt consilier să fie validat într-o şedinţă ulterioară. Cei 12 consilieri locali validaţi astăzi sunt:

PNL – Malai Florin Olimpiu
PNL – Bodea Lazar Florin
PNL – Petroi Teodor Viorel
PNL – Pop Leontin
PNL – Pali Stefan
UDMR – Hasas Ioan
UDMR – Halasz Alexandru
USR – Bica Ioan
USR- Pali Gabriel Ioan
PSD – Reti Lucian Petru
PSD – Nojea Alin Alexandru
PAD – Lup Doru

După depunerea jurământului, secretarul Luca Mihai a convocat o ședință extraordinară de îndată, la care consilierii au votat şi viceprimarul, în persoana lui Hasas Ioan de la UDMR.

Vezi mai jos ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Vadu Crișului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.