25.3 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Consilierul Judeţean Julien Mateaş din Vadu Crișului a fost pus director adjunct la Agenţia de Dezvoltare Durabilă

Şefii Consiliului Judeţean continuă, „pe burtă”, să împartă funcţii clientelei politice a UDMR-PSD-ALDE. Cel mai recent beneficiar este consilierul judeţean Julien Mateaş, care la sfârşitul lunii octombrie a fost uns director adjunct al Agenţiei de Dezvoltare Durabilă, structură subordonată CJ Bihor şi condusă de UDMR-istul Vitályos Barna, scrie ebihoreanul.ro

Jurnaliștii bihorel.ro au aflat de numire absolut întâmplător, după ce miercurea trecută l-a surprins pe Mateaş dându-se pe DN 1 cu un Volkswagen Passat al Consiliului Judeţean, cu numărul de înmatriculare BH-39-CJB. Întrebat cum a primit pe mână bolidul, Mateaş a răspuns senin că are nevoie de un mijloc de transport, dat fiind că locuieşte în Vadu Crişului şi are de făcut deplasări chiar şi prin ţară.

De ce CJ Bihor n-a anunţat măreaţa numire, Mateaş n-a mai explicat. În schimb, se jură că s-a consultat cu jurişti care i-au garantat că, deşi simultan este şi consilier judeţean, nu ar fi în incompatibilitate ca angajat al unei structuri căreia îi aprobă şi bugetul. Oare?

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI