Bărbat din Vadu Crișului urmărit național pentru VIOL, prins de polițiștii din Borod

1937
Reținut de polițiști
Foto caracter ilustrativ

Urmărit național, condamnat la închisoare pentru tentativă de tâlhărie și viol, depistat și încarcerat de polițiștii bihoreni.

Joi, 4 martie, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat un bărbat de 28 de ani, din comuna Vadu Crișului, județul Bihor, urmărit național.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 4,8 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și viol.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Tot, joi, 4 martie, la ora 13.45, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vașcău au fost sesizați telefonic în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 66 de ani, din Vașcău, că persoane necunoscute au pătruns în locuința acesteia și i-au sustras 100 de lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din Vașcău au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 16 ani, din Vașcău, de la care au recuperat o parte din suma sustrasă. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar lucrătorii Poliţiei oraşului Vaşcău, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii eventuale activități infrcționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.