Bărbat din comuna Vadu Crișului prins de polițiști încercând să facă mai multe transporturi de lemn cu acelaşi aviz

808
Lemne de foc
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Vadu Crișului, a fost prins de polițiști după ce a făcut două transporturi de lemn în baza aceluiaşi aviz.

Potrivit IPJ Bihor, miercuri, 15 iulie a.c., la ora 18.10, pe drumul judeţean 108 K, în localitatea bihoreană Bulz, poliţiştii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Vadu Crișului, judeţul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, în mod repetat, în baza aceluiaşi aviz. 

Materialul lemnos, în valoare de 480 de lei, a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Bulz, iar cel în cauză  a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.