Barbat de 39 din Vadu Crișului bănuit de evaziune fiscală

1873

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor se va pronunța cu privire la solicitarea polițiștilor de la Serviciul de Investigații a Criminalității Economice (SICE), care cer trimiterea în judecată a  cetățeanului de 39 de ani, din Vadu Crișului, care este bănuit de evaziune fiscală.

 

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, în mod repetat, că în perioada 2012 – 2013, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din Vadu Crișului, ar fi întocmit avize de însoţire a materialelor lemnoase valorificate către persoane fizice și juridice din Ungaria, în cantitate de 1.639 metri cubi de lemne, eliberând însă facturi de vânzare doar pentru cantitatea de 380 metri cubi, creân un prejudiciu bugetului de stat”, transmite Biroul de Presă al Poliției bihorene. Oamenii legii au calculat că prejudiciul cauzat astfel bugetului consolidat al statului este de 50.109 lei (TVA și impozit pe profit). De menționat că prin instituirea măsurilor asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de bărbatul din Vadu Crișului s-a reușit recuperarea integrală a prejudiciului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.