Au fost finalizate lucrările de amenajare a parcului de copii din spatele caminului cultural din Vadu Crisului

1296

Prilej de bucurie pentru copiii din Vadu Crisului. De astăzi, Vadu Crisului mai are un  loc de joacă, modern, viu colorat. Spațiul de joacă  este situat  lângă sediul primăriei, in spatele caminului cultural, pe malul Crisului Repede.

Parcul cu locuri de joaca pentru copii este  special modernizat pentru ei, pentru ca tineretul din comuna sa se bucure de echipamentele de joacă şi de distracţie. Are in dotare leagane, complex de joaca Castel, masuta joc pentru copii, masuta sah., hinta din lemn, banci din lemn pe cadru metalic, calut cu arc, lada cu nisip, balansoare pe arc, aparat fitness, foisor cu locuri de stat din lemn. În plus, este asigurat și iluminatul public. 

Reprezentantii administratiei locale spun ca investitia a fost suportata din bugetul local si parcul va fi monitorizat video, iar structurile de paza vor acorda o atentie suplimentara acestui spatiu, pentru ca bunurile sa nu fie distruse. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.