Atenționare hidrologică pe râul Crișul Repede

1509
inundați cod
Foto © AlesdOnline arhivă

Atenționare hidrologică pentru fenomene imediate, azi 10 August 2020, pentru intervalul orar 15:50 – 23:00. COD GALBEN pe râul Crișul Repede – afluenții aferenți sectorului amonte Stația hidtometrică Vadu Crișului, județele: Cluj și Bihor.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE.

Angajații ABA Crișuri monitorizează în regim special evoluţiei situaţiei hidrometeorologice.

În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu informații.

Mai multe informații în atenționarea atașată:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.