Accident în Vadu Crișului: Bărbat, transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ul (video)

6030
Accident în Vadu Crișului
Foto ©️ AlesdOnline

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă după-masă, în localitatea bihoreană Vadu Crișului. Victima, un tânăr de 39 de ani, venit în Vadu Crișului s-a răsturnat cu ATV-ul în șanț, după ce ar fi încercat să ocolească o groapă.

„Este vorba despre o autoaccidentare. Conducătorul unui vehicul ATV a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în sanțul din partea dreaptă. Acesta a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Traficul rutier nu este bocat. Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat, Alina Fărcuța, comisarul-șef al Poliției Bihor.

Bărbatul a fost transportat de către un echipaj SMURD la Sediul Stației de Pompieri Aleșd. Urmează ca acesta să fie transportat cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

UPDATE: Potrivit dr.Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, acum câteva minute a aterizat elicopterul SMURD la Spitalul Județean Oradea. Potrivit acestuia, bărbatul are un traumatism toracic și abdominal, iar punct de vedere al situației medicale este stabil. Urmează ca medicii din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean să îl evalueze.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.