1 iunie sărbătorit la Vadu Crișului

1286

Pe 1 Iunie, la Vadu Crișului, lasă-te purat pe aripile copilăriei și vino la sărbătoarea inocenței și a veseliei! Primăria comunei propune tuturor copiilor, un maraton al distracției, al jocului și bucuriei.

„Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, în data de 1 iunie, începând cu orele 10.00, Primăria comunei Vadu Crisului, Colegiul Tehnic nr. 1, cu sprijinul firmei La Strada va organiza in parcul, podul vechi si terenul sintetic din centrul localitatii concursuri educativ-sportive pentru copii de la grădiniță si clasele I-VIII. 

Participantii vor fi recompensați cu inghețată, produse de panificație, etc. 

Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții primăriei din Vadu Crișului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.