Trafic blocat pe DN1, între Uileacul de Criş şi Urvind: Un autoturism s-a ciocnit cu un autocar

8299
accident Uileacu de Criș 5
Foto © AlesdOnline

Un autoturism s-a ciocnit cu un autocar, între Uileacul de Criş şi Urvind, traficul fiind blocat, luni dimineaţă in jurul orei 7.43.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Oradea – Cluj, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, a avut loc o coliziune între un autocar şi un autoturism. În urma impactului, soferul din autoturism a decedat.

La fața locului intrevin 3 echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, una de lucru cu apă și spumă și o ambulanță de tip b 2 (paramedici), echipajul de descarcerare grea din cadrul Detașamentului 1 Oradea, echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„In accident au fost implicate în total 27 de persoane: 24 de pasageri plus doi șoferi, în autocar, și șoferul autoturismului. Ajunși la locul producerii accidentului, pompierii militari au procedat la descarcerarea șoferului autoturismului, însă din nefericire acesta a fost declarat decedat, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor și acordarea îngrijirilor necesare acolo unde s-a impus”, a precizat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, maiorul Camelia Roșca.

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor evenimentului rutier.

Deocamdată traficul rutier pe DN1 este blocat.

Conducătorii auto pot folosi ruta alternativă pe drumul județean 108i, Tileagd – Țețchea – Aleșd și invers.

Potrivit polițiștilor, circulația a revenit la normal în jurul orei 9.

accident Uileacu de Criș 6Accident Uileacu de Criș 10Accident Uileacu de Criș 13

accident Uileacu de Criș 9accident Uileacu de Criș 2accident Uileacu de Criș 4

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.