Accident între Urvind și Uileac: Sunt implicate un microbuz şi o basculantă (foto)

20209
Accident între Urvind și Uileac
Foto ©️ AlesdOnline
 

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineața, pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Urvind. În accident au fost implicate o autobasculantă şi un microbuz.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj TIM SMURD Oradea, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

„Pompierii au asigurat normele de prevenire a incendiilor, au înlăturat bornele și au curățat carosabilul de resturile provenite în urma accidentului”, a precizat pentru AlesdOnline, maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Deși impactul a fost unul violent, ambii șoferi au reușit să iasă din autovehicule pe propriile picioare. Una dintre victime șoferul autobasculantei a fost transportat la spital pentru investigații medicale în timp ce celălalt șofer a refuzat să fie transportat la spital.

Circulația rutieră este restricționată, în zonă se circulă pe un sens alternativ. Polițiștii rutieri bihoreni aflați la fața locului efectuează cercetări pentru a stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.