Accident în Tileagd. Două mașini s-au lovit

2093

Joi dimineață două mașini s-au lovit în Tileagd, pe DN1 E60 pe fondul neacordării priorității de trecere.

„Joi, 27 mai, la ora 07.35, o tânără de 19 ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 767, în localitatea Tileagd, la intersecția cu D.N.1 nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe D.N.1, pe direcția Oradea – Cluj, de un bărbat de 68 de ani, din comuna Sânmartin, județul Bihor”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, atât conducătoarea primului autoturism, cât și o femeie de 63 de ani, din comuna Sânmartin, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Acroșaj ușor, pe contrasens

Tot, joi, 27 mai, la ora 18.05, un bărbat de 35 de ani, din comuna Roșiori, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Făcliei din municipiul Oradea, pe direcția Aleea Ștrandului – Fughiu, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de un autoturism, condus din sens opus de o femeie de 44 de ani, din Oradea, acroșându-l cu partea stânga față.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.