Bănuit de comiterea unui furturt, depistat cu operativitate de polițiștii orădeni

200

Vineri, 6 mai, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna bihoreană Țețchea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

 

Cel în cauză este bănuit de polițiștii orădeni că, la ora 13.40, în timp ce se deplasa pe o stradă din Oradea, ar fi profitat de neatenția unui orădean și i-ar fi sustras telefonul mobil.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.