Restaurantul “Huta Slavia” din Șinteu organizează o nouă acțiune de igienizare a mediului de-a lungul drumului național 1H între Aleșd și Șimleul Silvaniei

2240
Igienizare Aleşd-Sinteu
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Update: Având în vedere situația actuală, pentru siguranța tuturor vom amâna evenimentul de sâmbată, 14 martie, transmit organizatorii.


Huta Slavia împreună cu Consulatul General al Slovaciei în România organizează sâmbată 14 martie 2020, o acțiune de igienizare a mediului de-a lungul drumului național 1H între Aleșd și Șimleul Silvaniei.

Acțiunea este susținută și de PRIMĂRIA ORAȘULUI ALEȘD reprezentată prin domnul primar Ioan Todoca, PRIMĂRIA COMUNEI ȘINTEU reprezentată prin domnul primar Benedek Lašak, PRIMĂRIA HALMĂȘD reprezentată de domnul primar Gavril Pușcaș, PRIMĂRIA NUȘFALĂU reprezentată prin domnul primar Radu Mate, PRIMĂRIA ȘIMLEUL SILVANIEI reprezentată prin domnul primar Septimiu Cătălin Țurcaș, OCOLUL SILVIC ALEȘD reprezentat prin șef Ing. Leontin Cipleu, OCOLUL SILVIC ȘIMLEUL SILVANIEI reprezentat prin șef Ing. Nicolae Vălcăuan, COMPANIA DRUMURILOR NAȚIONALE SECȚIA ALEȘD reprezentată de domnul director Alin Buzle, COMPANIA DRUMURILOR NAȚIONALE SECȚIA ȘIMLEUL SILVANIEI reprezentată de doamna director Cornelia Crișan, Compania de salubrizare S.C. SALUBRI. S.A. Aleșd și POLIȚIA ORAȘULUI ALEȘD.

Sacii menajeri vor fi puși la dispoziție în mod gratuit, iar participanții sunt răsplătiți la finalul zilei cu gulaș și ceai cald la restaurantul Huta Slavia din Șinteu.

Suntem așteptați să ne alăturam, cu mic, cu mare!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.