Motociclist rănit într-un accident în Șinteu. A fost solicitat un elicopter SMURD

2688
Elicopterul SMURD
Foto ©️ AlesdOnline
 

Un motociclist a fost rănit, sâmbătă, într-un eveniment rutier produs pe DN1H, în zona localităţii bihorene Sinteu, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Motociclistul, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut cu motocicleta. „Sâmbătă, 30 octombrie, la ora 16.50, în localitatea bihoreană Șinteu, pe D.N.1H, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă dinspre Sălaj înspre Aleșd, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă periculoasă la stânga, a derapat, a pierdut controlul asupra direcției și a lovit parapetul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare”, a precizat pentru AlesdOnline, Alina Fărcuța, comisarul-șef al Poliției Bihor.

În urma evenimentului rutier, motociclistul s-ar fi rănit grav la un picior, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Motociclistul a fost transportat de elicopterul SMURD la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a mai spus Fărcuța.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.