Accident de motocicletă la Valea Târnei

829
accident Şinteu 5
Foto caracter ilustrativ

 

Duminică, 11 august, la ora 08.52, pe D.N.1H, în localitatea bihoreană Valea Târnei, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Aleșd – Zalău, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, într-o succesiune de curbe a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.