VIDEO | Ședinţa Consiliului Local Aleșd, care trebuia să aibă loc astăzi, suspendată din lipsă de cvorum

692

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Aleșd, programată pentru miercuri, nu a mai avut loc.

 

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Aleșd, programată pentru miercuri, 31 octombrie, începând cu ora 17.00, în Sala Mare a Primăriei, nu a mai avut loc, ca urmare a neîntrunirii cvorumului necesar de prezentă, de jumătate plus unu din numărul total al consilierilor locali prezenţi la întâlnire.

De la şedinţă au absentat consilieri PSD și cel de la ALDE. În aceste condiţii, secretarul Consiliului Local a suspendat şedinţa, pe motiv de neîntrunire a cvorumului. Potrivit legii, şedinţa aleşilor locali va fi programată la o dată care va fi anunţată ulterior.

Comentând situaţia, primarul Ioan Todoca a criticat demersul consilierilor PSD de a nu participa la şedinţă, afirmând că acest lucru are efecte negative asupra bunului mers al oraşului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.