Tichetele de masă vor creşte până la 15 lei

247

Proiectul a fost iniţiat de 59 de deputaţi şi senatori din tot spectrul politic, a fost deja aprobat de Senat, a primit aviz favorabil din partea mai multor comisii din Camera Deputaţilor şi a fost votat marţi cu 250 de voturi „pentru” și două „abțineri”. Propunerea este ca tichetul de masă să fie majorat de la 9,41 lei la 15 lei. Legea urmează să fie promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Valoarea majorata a tichetului de masa de 15 lei reprezinta echivalentul real al unei mese calde de pranz pentru un angajat in prezent.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.