ÎNȘTIINȚARE PENTRU LOCUITORII ORAȘULUI ALEȘD

9179
Grindină-Alesd-Bihor
Foto © AlesdOnline arhivă

Primăria orașului Aleșd, anunță cetățenii din Aleșd, Pestiș, Tinăud și Pădurea Neagră, care au avut pagube materiale în urma calamităților provocate de grindina din săptămâna trecută, că pot adresa cereri cuprinzând pagubele suferite pe care să le depună la Primărie până pe data de 15.07.2017.

Precizăm faptul că Primăria nu acordă despăgubiri, ci doar centralizează pagubele produse pe teritoriul orașului și le înaintează Prefecturii Bihor, urmând ca Executivul în funcție de posibilitățile financiare să acorde despăgubiri.

Toate pagubele provocate de grindină trebuie să se dovedească cu acte sau fotografii.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.