A murit cântărețul Prince , Cântărețul Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Informația a fost confirmată de agentul său.

164

ACTUALIZARE: Prieteni și fani de-ai artistului au început să scrie mesaje de rămas bun pe rețele de socializare.

 

Lenny Kravitz a scris „fratele meu muzical, prietenul meu. Cel care mi-a arătat de ce sunt în stare, a schimbat totul și și-a păstrat integritatea până la sfârșit, nu mai este printre noi. Am inima frântă”.

Prince a murit în casa lui Paisley Park, dar cauza morții rămâne încă necunoscută. TMZ a anunțat prima dată vestea morții sale, aceeași publicație care a anunțat și moartea lui Michael Jackson în 2009.

Mai devreme în această săptămână, cântărețul a fost tratat pentru gripă, după ce avionul său a aterizat de urgență, scrie Huffington Post. Un purtător de cuvânt de-al lui Prince a declarat pentru TMZ că artistul s-a simțit rău la ultimele sale concerte și starea i s-a înrăutățit pe avion. După aterizarea de urgență, Prince a fost dus la spital și externat trei ore mai târziu.

https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

 

Rogers Nelson, cunoscut drept Prince, s-a născut pe 7 iunie 1958 în Minneapolis.  

Prince a devenit o vedetă internațională în 1982, după albumul său de debut „1999”. Au urmat o serie de hit-uri care i-au adus șapte premii Grammy. A vândut de-a lungul carierei sale peste 100 de milioane de albume. 

De asemenea, Prince a câștigat în 1985 un Oscar la categoria melodie originală cu piesa „Purple Rain”.

Prince a fost căsătorit de două ori, prima dată cu Mayte Garcia și a doua oară cu Manuela Testolini.

Cântărețul a primit o stea pe Rock n Roll Hall of Fame în 2005, când a interpretat melodia „While My Guitar Gently Weeps”.

Sursa: Digi24.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.