Prima editie a „Cupei Vaii Crisului“ la Vadu Crișului

180
Foto © Gheorghe Sabău

Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord al Federatiei Romane de Rugby impreuna cu Colegiul Tehnic Nr. 1 Vadu Crisului, a organizat miercuri, 14 decembrie prima editie a „Cupei Vaii Crisului“ la rugby-tag.

 

Competitia a avut loc in sala de sport a Colegiului Tehnic Nr. 1 din Vadu Crisului. ”Dorim sa marcam sfarsitul acestui an cu inca o competitie destinata celor mai mici elevi, dar si celor de gimnaziu. Am pregatit multe surprize pentru finalul competitiei, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

Clasament, ciclul primar:
1. Școala Gimnazială Tărian
2. Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crișului
3. Liceul Teoretic Bratca
4. Liceul Tehnologic Nr.1 Șuncuiuș
Clasament, ciclul gimnazial:
1. Școala Gimnaziala Tărian
2. Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crișului
3. Liceul Tehnologic Nr.1 Șuncuiușwp-1481735991386.jpgwp-1481735991397.jpg

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.