USR și-a deschis filială la Popești

297
Vineri, 11 ianuarie 2019, membrii prezenți la prima Adunare Generală a filialei locale USR din Popești au decis prin vot ca organizația să fie condusă de un birou cu următoarea formulă: un președinte și doi vicepreședinți, cu un mandat de șase luni. Totodată, s-a decis și componența Comisiei de Arbitraj și Comisia de Cenzori

Componența organelor de conducere și arbitraj ale filialei locale este următoarea:

  • Președinte: Miroslav Anton Iuhaneac
  • Vicepreședinți: Aurelia Duca, Remus Baicu
  • Comisia de Arbitraj: Iosif Kortis, Miroslav Olsac, Ioana Pintiuță
  • Comisia de Cenzori: Maria Szalva

USR Popești este cea mai nouă filială din județul Bihor. Am fost atras de USR încă de la început și am intrat în politică pentru că am înteles că schimbarea nu poate avea loc fără implicare. Ne dorim ca Popeștiul să devină o comună model pentru județul nostru și o administrație care să lucreze pentru cetățeni și împreună cu cetățenii.” a declarat Miroslav Iuhaneac, Președintele USR Popești.

Organizația locală USR din Popești este a șaptea filială USR din județul Bihor. Celelalte 6 filiale locale sunt: Oradea, Sântandrei, Aleșd, Sânmartin, Salonta și Marghita.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.