O diseminare a proiectului Erasmus+ al Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd la Șuncuiuș

312

Joi 11 august in localitatea Șuncuiuș a avut loc o diseminare a proiectului Erasmus+ in prezenta direcțiuni Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” din Alesd, Directorului Colegiului Tehnic „Vadu Crișului”, profesorilor din Aleșd și Vadu Crișului si a elevilor din fiecare școală. Elevii celor două licee s-au împărțit în grupe, care timp de cateva ore au lucrat la o revistă virtuală în care au cuprins activitățile proiectului și rezultatul muncii celor doi ani de participare.

 

„Le-am prezentat celor din Vadu Crișului în detaliu ce înseamnă Erasmus+ și cu ce beneficii vine la pachet. Au fost foarte încântați și au ajuns la concluzia că merită efortul de a te înscrie într-un astfel de program, au toată susținerea directorului”, a declarat unul dintre profesorii coordonatori, Geta Luca.

Reamintim :

Program Erasmus+ “Life is a project, be an entrepreneur, make it successful” la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman”, Aleșd

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.