Tânără din Măgești, încarcerată la Penitenciarul din Oradea pentru furt

4092

Miercuri, 17 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat un bărbat de 47 de ani, din municipiul Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 lună de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de încălcare a măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis pe numele său de Judecătoria Oradea.

Tot miercuri, 17 martie, polițiștii de la Urmăriri au depistat o femeie de 35 de ani, din Oradea, pe numele căreia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, condamnată la 2 ani și 2 luni închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, miercuri, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat o femeie de 37 de ani, din comuna Măgești, județul Bihor.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnată la 1 an şi 3 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Cele trei persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.