Poliția a stabilit cauza accidentului rutier de la Josani

4066
Accident în Josani

Poliţia a stabilit cauza preliminară din care s-a produs accidentul rutier în care un bărbat a ajuns la spital. Accidentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 10:32, pe DJ 108I, în localitatea bihoreană Josani. 

„Miercuri, 12 mai, la ora 10.30, pe drumul județean 108 I, în localitatea bihoreană Josani, un bărbat de 50 de ani, din comuna Măgeşti, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un buldo-excavator neînmatriculat, condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Măgeşti”, a precizat pentru AlesdOnline, comisarul-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța..

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, pentru îngriirea cărora a fost transportat la spital.

În cauza a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.