Accident în Josani: O motocicletă a intrat în cupa unui escavator. A fost solicitat elicopterul SMURD

5250
Accident Josani
Foto ©️ AlesdOnline

Accidentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 10:32, pe DJ 108I, în localitatea bihoreană Josani. În accident au fost implicate o motocicletă și un escavator.

Conducătorul motocicletei a fost rănit și urmează să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Motociclistul are o rană deschisă la picior.

Potrivit șefului UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, victima are mai multe fracturi la membrele inferioare. La fața locului a intervenit echipajul de prim-ajutor, iar după aceea a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. Traficul rutier nu este blocat.

Update: „Miercuri, 12 mai, la ora 10.30, pe drumul județean 108 I, în localitatea bihoreană Josani, un bărbat de 50 de ani, din comuna Măgeşti, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un buldo-excavator neînmatriculat, condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Măgeşti”, a precizat pentru AlesdOnline, Alina Fărcuța.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.