Încă 30 de zile după gratii pentru cei trei tineri care au sechestrat şi umilit o femeie în Ortiteag

1904
Arestat
Foto caracter ilustrativ

Tribunalul Bihor a prelungit, joi, cu 30 de zile măsura arestării preventive în cazul celor trei tineri cercetați de Parchetul Militar, pentru că ar fi sechestrat o femeie, ar fi bătut-o și ar fi umilit-o, pe motiv că aceasta ar fi avut o relație cu tatăl lor.

Tribunalul Bihor a acceptat, astfel, propunerea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Cluj de prelungire a arestului preventiv în cazul celor trei tineri.

Decizia Tribunalului Bihor poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Cei trei sunt acuzați că, pe 8 octombrie 2021, au chemat-o la sediul firmei pe contabila societății pe care ar fi lovit-o și ar fi umilit-o, după care au abandonat-o, dezbrăcată, în curtea mamei acesteia din localitatea Măgești.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.