Încă 30 de zile de arest preventiv pentru cei trei tineri care au sechestrat şi umilit o femeie în Ortiteag

1258
 

La propunerea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, Tribunalul Bihor a prelungit, vineri, măsura arestului preventiv pentru încă 30 de zile în cazul celor trei tineri cercetați de Parchetul Militar, pentru că ar fi sechestrat o femeie, ar fi bătut-o și ar fi umilit-o la o manieră extremă.

Procesul s-a desfăşurat în aceeaşi zi în care apărătorii celor trei aveau stabilit termen de judecată pentru revocarea măsurii, cerere care, în aceste condiţii, a fost respinsă, scrie ebihoreanul.ro.

Decizia Tribunalului Bihor poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare. Verdictul final va fi dat de Curtea de Apel Oradea.

Reamintim că, cei trei sunt acuzați că, pe 8 octombrie 2021, au chemat-o la sediul firmei pe contabila societății pe care ar fi lovit-o și ar fi umilit-o, după care au abandonat-o, dezbrăcată, în curtea mamei acesteia din localitatea Măgești.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.