8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

Elevii de la Școala Butani vrăjiți de bucuria Teatrului!

Urmărește-ne și pe Google News

Ziua de miercuri 14 decembrie a stat sub semnul bucuriei și al zâmbetelor calde și senine. Preșcolarii și elevii din cadrul PJ Școala Gimnazială Nr.1 Butani au vizionat spectacolul „Întâmplări pe insula dorințelor”, susținut de Compania Teatrală Independentă „Comoara cu povești”.

- Publicitate -

Bucuria, entuziasmul și buna dispoziție i-au cuprins pe toți cei prezenți la Căminul Cultural „Mitică Negrean”, copii, dascăli, părinți și oficialități. Personajele care au prins viață prin iscusința actorilor le-au reamintit tuturor despre importanța omeniei și a bucuriei de a ajuta. Ajunși pe tărâmul magic al insulei dorințelor, copiii au cântat și au dansat alături de actori. 

​După încheierea spectacolului, corul școlii din Butani a susținut un moment artistic, păstrând viu obiceiul colindatului. Elevii au interpretat colindele „În cetatea împărătească” și „Noi umblăm a colinda” și au recitat poezii de sărbătoare. O surpriză a fost vizita lui Moș Crăciun, care a venit încărcat cu daruri. Din tolba moșului nu a lipsit câte un cadou pentru fiecare elev.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI