Cei trei tineri care au sechestrat şi umilit o femeie la Ortiteag rămân în arest! Curtea de Apel Oradea le-a respins contestațiile

4086
Arestat
Foto caracter ilustrativ

Cei trei tineri cercetați de Parchetul Militar pentru că au sechestrat o femeie, contabilă la o firma din Ortiteag, au bătut-o și au umilit-o, după care au abandonat-o, dezbrăcată, în curtea mamei acesteia din localitatea Măgești rămân în arest preventiv pentru 30 de zile.

Curtea de Apel Oradea a respins, luni, contestaţia formulată de avocaţii acestora împotriva măsurii dispuse de Tribunalul Bihor. 

„Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de contestatorii inculpaţi împotriva încheierii penale din 10 octombrie 2021 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor”, se menţionează pe portalul Curţii de Apel Oradea. Cei trei tineri vor trebui să plătească şi câte 200 lei fiecare, cheltuieli judiciare în favoarea statului. Verdictul instanţei este definitiv.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.