Cei trei tineri care au sechestrat şi umilit o femeie în Ortiteag au fost plasaţi sub control judiciar

1938
 

Cei trei tineri trimişi în judecată, de procurorii militari, pentru că au sechestrat şi umilit o femeie în Ortiteag au fost plasaţi sub control judiciar, măsura preventivă fiind dispusă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Decizia a fost luată, luni, la Curtea de Apel Oradea. Soluţia Curţii este definitivă, însă vine cu anumite restricții pentru cei trei tineri. Aceştia sunt obligaţi să se prezinte la Poliţie, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemați, și să-i informeze pe poliţiştii supraveghetori dacă îşi schimbă locuinţa. 

De asemenea, cei trei nu au dreptul să părăsească ţara fără încuviinţarea judecătorilor, să se apropie de victimă şi de martorii din dosar, ori să comunice cu aceştia direct sau indirect.

„În caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive”, se precizează pe portalul Curţii de Apel Oradea.

Reamintim că, cei trei sunt acuzați că, pe 8 octombrie 2021, au chemat-o la sediul firmei pe contabila societății pe care ar fi lovit-o și ar fi umilit-o, după care au abandonat-o, dezbrăcată, în curtea mamei acesteia din localitatea Măgești.

Citește pe același subiect:

 

Urmărește-ne și pe Google News