Claudiu Rad fost participant la “Chefi la Cuțite” îți arată cum să pregătești o cină perfectă cu file de prepeliță, piure de conopidă și trufe

1220
Chef Claudiu Rad
Chef Claudiu Rad

Pasiunea pentru bucătărie nu cunoaște limite, iar Claudiu Rad a demonstrat din plin acest lucru şi îl demonstrează zi de zi. Iubește gătitul atât de mult, încât s-a apucat de această activitate undeva pe la vârsta de 13 ani.

 

Chef Claudiu Rad, vine cu o experiență gastronomica bogată în restaurante de 5 stele. El a avut debutul în cadrul emisiunii “Chefi la Cuțite”. A fost selectat, din 4.200 de persoane, la un trial care a început în noiembrie 2016. La a doua probă, în care „doar” 120 de bucătari s-au întrecut în rapiditate, execuție și eficiență la făcut salate, chefii au ales cine va merge mai departe. Clau – cum îi zic prietenii – era printre cei 60 care au mers mai departe! „Puştiul ăsta este o senzaţie!”, au exclamat cei trei chefi după probă la acea vreme.

Acum vine la AlesdOnline, în cadrul noii rubrici culinare. Noua rubrica culinară va aduce reţete personale, trucuri în bucătărie, dar şi specialități din lumea gastronomiei.

Chef Rad Claudiu, îți arată azi pas cu pas cum să pregătești o cină perfectă cu file de prepeliță, piure de conopidă și trufe.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.