(Foto) Cupa 1 Decembrie la șah și tenis de masă

368

Sărbătoarea Marii Uniri de la 1918 a fost marcată la Colegiu Tehnic Al Roman din Aleșd de mai multe acțiuni, printre care amintim și manifestarea sportivă de sală „Cupa 1 Decembrie”. Locația a fost sala de sport a liceului pentru tenis de masă și sediul Cantinei Sociale din Aleșd pentru sportul minții.

 

Întrecerile sportive s-au bucurat de participarea elevilor din diferite clase ale liceului, sub coordonarea atentă a profesorilor Judea Marius, Moisin Sebastian si Pipa Cristian mândrii că sunt români și că simt românește. A fost o activitate prietenească, de unire și unitate, fapt ce s-a simțit și la premierea concurenților cu cupe și diplome într-o grafică remarcabilă, dominată de culorile roșu, galben și albastru.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.