„ELEVII AU TALENTE”

524

,Momentele artistice oferite de Zilele Școlii, așteptate cu mult interes și pregătite din timp de către concurenți, au fost cuprinse în activitatea concurs cu titlul ”Elevii au talente”. Sala Casei de Cultură a fost neîncăpătoare, miercuri, 25 mai, luată cu asalt de elevi, părinți, bunici, care au asistat la un spectacol artistic de calitate oferit atât de concurenții talentați cât și de cele două formații de dansuri, populare și moderne. Un juriu tradițional alcătuit din : d-na prof. Alina Buzle, care a cumulat și funcția de prezentatoare, Raluca Crețu, fostă Miss Aleșd și prof. Ramona Irimiță, consilier educativ, a fost pus în dificultate, privind stabilirea câștigătorilor. Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni, având în vedere vârsta concurenților: La prima secțiune cea a „Grădinarilor” sau înscris 7 concurenți: 1. Grupul vocal„Raze de Soare” pregătit de Blaga Emilia; 2. Grupul vocal „Jucăușii” pregătit de ;Iacob Mariana 3. Grupul vocal „Voiniceii” pregătit de Panea Ioana și Merț Delia; 4. Grupul vocal „Piticii Isteți”pregătit de Pipa Daniela și Gherle Ramona; 5: Bădilă Anastasia, solistă vocală, pregătită de Padhora Maria; 6. Grupul vocal „Csihae” în limba maghiară, pregătit de Simionaș – Feyeș Monica; 7 Pingheac  Ianka, solistă vocală în limba slovacă. La secțiunea a doua, gimnaziu – liceu sau înscris: 1. Peșel Denisa, solistă vocală, 2. Borodan Larisa și Borodan Elisa, scenetă; 3. Bodea Natalia – pian; 4, Vențel Raul- solist vocal; 5. Panea Andrada, solistă vocală; 6. Michile Georgiana, solistă vocală; 7. Ille Ștefania, solistă vocală.
PREMIANȚI
SECȚIUNEA  I – a Premiul I  Bădilă Anastasia
„      II  – Grupul „Voiniceii”
„     III – Grupul „Piticii Isteți”
Mențiune:  „  Grupul  „Rază de Soare”
SECȚIUNEA  II –a . Premiul I Panea Andrada
„      II – Bodea Natalia – pian
„      III – Peșel Denisa, solistă vocală, acompaniată la chitară de Carla Vancea
Momente artistice deosebite  au oferit: Echipa de dansuri populare condusă de soții Mircea și Marina Ardelean și Formația de dans modern „Metaforic” instruită de Adela Sălcudean. Premianții au fost răsplătiți cu diplome și premii în obiecte, rechizite și dulciuri. O mențiune specială  pentru prezentatoarea și animatoarea spectacolului, Alina Buzle, care a reușit să antreneze publicul  din sală, să cânte și să gesticuleze pe muzică.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.