Circulatie îngreunata pe DN1(E60) in Aleșd din cauza unor lucrări la carosabil

481

​Restricții de circulație la intrarea in Alesd dinspre Cluj pe DN1(E60) datorită lucrătorilor  la carosabil.Coada de mașini se întinde până în localitatea Tinaud.

 

In aceste condiţii, traficul rutier se desfăşoara greoi, ceea ce poate duce la formarea de coloane de autovehicule pe ambele direcţii de deplasare.

Conducătorii auto care circula pe acest tronson al DN1(E60) trebuie să îşi planifice riguros călătoria, să manifeste prudenţă în conducere, să păstreze distanţa de siguranţă şi să respecte restricţiile de viteză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.