Cercetați penal pentru conducere fără permis

496

Marți, 7 iunie pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Aleşd a fost depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din Bratca, în timp ce conducea un autoturism care avea montate plăcuţe cu un număr de înmatriculare care fusese atribuit unui alt autovehicul.

 

Tot marți, pe drumul județean 764/F, în localitatea bihoreană Șuncuiuș a fost depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Finiș, în timp ce conducea un vehicul ATV neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cauzuri  a fost întocmite dosare penale, iar cercetările continuă.

 

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.