Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, la Bulz

1283
Etilotes
Foto caracter ilustrativ

Accident de circulație, marți, în localitatea Bulz. Un șofer implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț.

Marți, 4 mai, la ora 21.24, pe drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Bulz, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Săcădat, județul Bihor, care, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupa direcție de deplasare și s-a răsturnat în șanț.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot, marți, 4 mai, la ora 18.35, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Uileacu de Criş, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 54 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.