Trei drumuri județene se închid în sezonul rece

3874

Trei drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor vor fi închise în perioada 28 noiembrie 2020 – 30 aprilie 2021, pentru a preveni înzăpezirea pe acestea.

Astfel, vor fi închise următoarele: 1) Drumul județean DJ 108 J, tronsonul Coada Lacului – Stâna de Vale de la km 17+215 la km 33+510. Acest tronson a fost închis inclusiv pe perioada de vară, pe el executându-se ample lucrări de derocări – lărgiri de drum, astfel că starea de viabilitate este improprie circulației rutiere în condiții de siguranță. În ceea ce privește tronsonul de drum Baraj Leșu – Coada Lacului, acesta este în proprietatea și administrarea Consiliul Local Bulz, acesta urmând a decide în calitate de administrator dacă drumul va fi închis sau deschis circulației publice;

2) Drumul județean DJ 763 A, tronsonul DN76 – Șuștiu – limită județ Arad (DJ 792 B), pe sectorul de drum de la km 5+500 până la km 18+257 (Ursești-limită județ Arad). Acesta este un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și cu o stare de viabilitate rea;

3) Drumul județean DJ 767, pe sectorul de drum de la km 10+940 până la km 27+500 (Dobrești-Vârciorog), fiind un sector de drum cu traseu sinuos și aflat în fază de execuție.

Lucrările în derulare nu permit accesul deoarece circulația rutieră nu se poate desfășura în condiții de siguranță normale.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.