Tragedie în Remeți: Un băieţel a murit înecat în piscină

8224
Elicopterul SMURD
Foto ©️ AlesdOnline

Un băiețel de opt ani a murit înecat în piscină. Copilul a fost scos din apă mult prea târziu pentru a putea fi salvat.

Dramaticul incident a avut loc duminică, în jurul prânzului, la o piscină aparținând unei pensiuni din localitatea Remeți, comuna Bulz.

Martori care l-au văzut pe copil înecându-se l-au scos la suprafaţă şi au început manevrele de resuscitare, până când la faţa locului a ajuns un echipaj SAJ din Bratca care a intervenit de urgenţă. A fost solicitat și ajutorul elicopterului SMURD.

Din păcate, în ciuda uriașelor eforturi de resuscitare a băiatului, medicii au declarat decesul acesteia.

Deocamdată, nu se ştie cum anume s-a produs această tragedie. Poliţia a deschis un dosar în acest caz, cel mai probabil, necropsia va face lumină în acest caz.

Citește și :

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.