3.1 C
Aleşd
miercuri, 6 decembrie 2023

NOUL POD PESTE CRIȘ DE LA BULZ ESTE APROAPE GATA

Lucrările la noul pod peste Crişul Repede, începute anul acesta, sunt aproape gata. Podul va lega comunele Bulz şi Bratca, pe drumul județean ce urmează cursul râului.

- Publicitate -

“Podul este practic terminat. Mai sunt de montat balustradele de protecție pentru pietoni și mai trebuie curățată albia de umplutura de balastru folosită la lucrările podului. După recepția lucrărilor, în cursul lunii august, podul va fi deschis circulației.

Mulțumesc constructorilor și echipei tehnice din Consiliul Județean pentru terminarea lucrărilor într-un timp scurt. Conform contractului, ele ar fi trebuit finalizate în primăvara anului viitor”, a scris Ilie Bolojan pe Facebook.

Vă reamintim că firma care execută lucrările la noul pod este SC Dacia Faber SRL, din Cluj Napoca. Valorea contractului de proiectare și execuție este de 5,086,420.36 Lei, cu TVA inclus. 

Pe Drumul Județean 108I Bratca – Bulz, la intersecție cu DJ 108K Bulz – Remeți, circulația peste râul Crișul Repede se realiza pe un pod cu o lungime de 74 de metri, construit în anul 1996. Podul are o singură bandă de circulație, de 3,75 m lățime, fiind într-o stare avansată de degradare.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,488FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI