Noroc pentru un sofer din Bulz. A scapat teafar dupa ce a intrat cu masina într-un parapet (video)

1681
Accident Lorău
Foto ©️ Suciu Cristian

Miercuri, 1 iulie, la ora 21.35, pe drumul judeţean 108/I, în localitatea bihoreană Lorău, un bărbat de 72 de ani, din comuna Bulz, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bulz – Bratca,

la o curbă ușoară spre dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulație, a intrat în coliziune laterală cu parapetul de protecție metalică, după care a acroşat cu partea din fața a autoturismului un stâlp electric.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni uşoare.

Polițiștii Biroului Rutier Aleşd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.